The Final Countdown
Door: Niels
25 Mei 2013 | Nederland, Maastricht
Wanneer ik aankom in Bangkok zal ik worden opgehaald voor de eerste twee weken vrijwilligerswerk in Noord-Thailand ter hoogte van Chiang Rai. Wat ik precies ga doen daar is nog niet bekend, maar het wordt waarschijnlijk iets in het onderwijs.
Ik vind het wel een fijn idee dat ik word opgehaald op het vliegveld in Bangkok, anders sta je daar en moet je ter plekke bedenken wat je gaat doen. Ook kan je dan tijdens die eerste paar weken een beetje acclimatiseren
Na het vrijwilligerswerk moet ik me een week zelf zien te vermaken, wat wel gaat lukken denk ik. Wat ik dan ga doen weet niemand. Na die week begint mijn rondreis. Omdat het de eerste keer is dat ik alleen ga reizen heb ik een rondreis geboekt waarbij vervoer en accommodatie al vast liggen. Verder ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Ik zal in ieder geval Laos, Vietnam en Cambodja aandoen. Daarna vertrek ik vanaf Bangkok naar Yangon/Rangoon om nog een drietal weken in Birma (officieel nu Myanmar) te vertoeven.
25 Mei 2013 - 12:02
Janneke:
Neeeee blijf hier! :( -
25 Mei 2013 - 13:51
Andy:
Hi Niels! Iedere dag komt de reis nu dichterbij... Wat ontzettend leuk dat je dit gaat doen! Het wordt vast een onvergetelijke tijd! Alvast heel veel plezier met de voorbereidingen! Leuk ook als ik via jouw verslagen op afstand een beetje met je mee kan reizen!
25 Mei 2013 - 16:34
Franka En Peter:
Wat leuk dat wij je op deze manier kunnen volgen!
Het gaat nu echt snel gebeuren, spannend voor jou, maar ook voor ons!